onsdag 22 juli 2015

Onsdagen den tjugoandra juli 2015

Jag och Adam satt uppe till klockan 04:45 i natt efter att ha spelat Grand Theft Auto V: Online. Det var så klart väldigt korkat eftersom jag skulle gå upp klockan 09:30 idag. Anledningen till att jag klev upp efter bara fyra och en halv timmes sömn var att jag och Adam skulle åka helikopter ute på Främby Udde. Jag var naturligtvis trött som gamla hålfotsinlägg när klockan ringde, men jag gick upp och stekte på lite krubb samtidigt som jag öppnade en kall Red Bull. Efter maten så hämtade jag cykeln som jag fått låna av Kims ena son och trampade iväg mot Främby, när klockan var 10:30 var jag framme. Döm om min förvåning när jag upptäcker att det bildats en lång kö till helikoptern, en halvtimme före utsatt tid. Jag som trodde att jag skulle kunna ta bra kort utan en massa människor - där fick jag.

Jag ställer mig i kön för att vänta, jag har dock en jäkla tur då dom som arrangerat det hela letade efter en person utan sällskap. Så jag hamnade plötsligt först i kön och efter att ha fått flyga över Främby så var jag tillbaka på marken igen. Jag hade redan bestämt att jag skulle åka två gånger. Både Adam och min syster stod och köade så jag pratade med syrran om  att jag skulle åka med henne då det var första gången för henne. Adam hade träffat några han kände och han hade inga problem med att åka med dom. Så jag och syrran åkte iväg och vi filmade lite. Väl på marken igen så väntade jag på att Adam skulle få åka och när Adam var klar for jag hem på min lånade cykel, väl hemma igen så spelade jag lite Grand Theft Auto V: Online i en timme.

Efter att ha spelat en stund så gick jag och la mig i en timme, jag var trött så in i baljan. Efter att ha fått lite skönhetssömn så var det så daga att knata iväg till jobbet, idag jobbar jag mellan klockan 15:53 och 23:49, tyvärr har Falun cruising idag så det gjorde det svårare att jobba. Jag hann gå ner på stan på rasten och kolla in nya Mustanger och amerikanska lastbilar. Efter jobbet gick jag hem och spelade Grand Theft Auto V: Online.

- Hela barndomen kom tillbaka...

- Framme vid Främby...

- Främby Udde lugger vackert...

- Hittade blåbär...

- På tok för liten cykel...

- Bell 206B Jet Ranger III (SE-HJJ)

- Säkerheten först...

- Gammal helikopter...

- Fin Mustang...

- Fin Tesla...
- Fin lastbil...

- Ännu finare lastbil...

- Fin Mustang...

- Grymt fin Mustang...

- Shelby...

- Mmmustang...

2 kommentarer: