onsdag 2 januari 2019

Onsdagen den andra januari 2019

Det är lill-lördag och nyårshelgen är över för den här gången och idag när jag gick till jobbet såg jag vad stormen Alfrida hade ställde till med under natten, det låg stora grenar på marken, soptunnor hade vält och en butiksskylt hade rasat ner och gått sönder. Jag har nog aldrig varit med om att det har blåst så mycket, jag hade problem med hålla mig kvar på vägen igår. 

Den här veckan har jag börjat informera mina kollegor om att jag snart ska gå på fem veckors semester, jag tycker att det är en väldigt viktigt att dom får reda på det. Tyvärr verkar det som att det tas emom med blandad förtjusning, det kan vara avundsjuka. Haha! Jag ger bara igen eftersom kollegorna var snabba om att informera mig om deras semester i somras, jag är väl rar?

Idag har jag kollat med flygresor.se om allt är okej med min resa och om dett skett några förändringar i tidtabellen, det var lugnt. Jag har även kollat med SJ om dom anser att jag har gott om tid till planet om tåget skulle gå sönder och det tyckte dom. Skulle tåget vara i tid på måndag så kommer jag få vänta på Arlanda i sju timmar, det borde räcka. Tack för att du besöker mig. 



- Snygg-bärgaren



- Min fina Ferrari i GTA V: Online



- Vacker solnedgång



- Det började snöa under kvällen



- Hunt Saboteurs Sweden fick ett liten bidrag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar