torsdag 14 juni 2012

Förbannade j-vla datorer

Jag har aldrig haft tur med mina datorer, just nu är jag inne på min tredje laptop. Den första fick sig en redig flygtur ut till hallen från vardagsrummet då jag inte kom ut på internet i fyra dagar, förstår du, fyra dagar! Sen ringde jag min internet leverantör som sa att dom har haft problem med nätet i min hemstad. Typiskt, men det var ju redan försent, för datorn låg i hallen i flera dagar och jag stampade på den varje gång jag gick till jobbet i en veckas tid.

Min andra laptop lever fortfarande och det är ett under för den har jävlats redan från start med att vara superseg. Tyvär måste jag behålla den då det är den enda datorn som min iPhone gillar och det är på den datorn som jag kan föra över filer till och från min iPhone med. För min iPhone hatar min nya dator!

Så nu sitter jag här med min tredje laptop som jag köpte i vintras och nu har virusprogrammet tjatat på mig i flera dagar om att jag måste betala femhundra kronor för att få fortsätta med just det virusprogrammet. Till saken hör att jag har ett virusprogram som jag nu ska installera.

Eftersom alla datorer har bildat en jävla pakt mot mig, antagligen för att jag "dödade" den första laptopen, så skulle det ju börja krångla med att avinstallera det gamla virusprogrammet, sen när det väl var klart så skulle jag installera det nya. Gick det problemfritt? Nähäj du, det skulle ju jävlas det också.

Men nu sitter jag här med ett flin på mina läppar, jag har lyckats installera virusprogrammet och datorn lever fortfarande, det jädra aset!


Jag hatar dig!

2 kommentarer:

  1. Lugn o fin! Det är inte bra för blodtrycket att hetsa upp sej som du! :-) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Jo det är det! Jag hatar dom där tekniska maskinerna! Fy va sur jag blir!

      Radera