måndag 20 augusti 2012

Helgen

Gick upp 10 på lördagen och åkte ner på stan för att handla presenningar till det indiantält som jag byggt till min sydterdotter Alva. Sen kom brorsan och plockade upp pappa och mig och vi åkte till syster Susanne's sommarstuga. Väl framme så började jag fixa med tältet och sen blev det grillat och efter det så högg jag lite ved.

Vi åkte hem runt 19 tiden och vi åkte förbi pappas gamla hus, sen svängde vi förbi och köpte pizza som vi åt hos brorsans flickvän. Vid 21 tiden så åkte jag upp till jobbet för att fixa en sak och sen drog jag iväg på en tur på 17 km. Då upptäcker jag att jag har brorsans flickväns bilnyckel med mig hem eftersom jag körde så det blir att ställa klockan på 5 för att gå och lämna den i brevlådan för hon skulle ha bilen på morgonen. Surt!

På söndagen drog jag till min gamla kollega Marie och hennes gudson Gustav och vi åkte lite inlines innan Marie bjöd på fantastiskt god mat och trevligt sällskap. Sen spelade jag och Gustav Dirt 3 som jag krossade honom i, mohaha! Sen hem och tvätta och mitt uppe i det så drog jag ner på bion och kollade på Batman - The Dark Knight Rises vilket var en skräpfilm. Efter filmen så drog jag och åkte inlines i en mil för att sen ta reda på tvätten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar