torsdag 18 oktober 2012

Två månader kvar till semester

Se där, vad tiden kan gå fort ibland, det är idag endast två månader kvar tills jag reser till USA. Den 18 december lyfter planet till Zurich där vi byter till det tolv och en halv timme långa flygresan mot västkusten och San Fransisco. Visst ska det bli kul, men jag ser faktiskt inte fram emot den - alls! Annat var det med Australien, där längtade jag varje dag i två års tid och det är ju inte lite det.

Jag vet inte vad det beror på, kanske har jag inte fattat att jag ska till USA eller så har jag en stark längtan till mitt hjärtas land Australien. För jag drömmer om Australien nästan dagligen, jag vill se västkusten, ta mig runt hela Australien och bara njuta. Jag har planerat att åka dit december 2013 och stanna i två månader, och det ska fungera. Hittar jag jobb så kommer jag aldrig mer hem till Sverige det kan jag lova. Men nu är det en USA-resa "i vägen" som dessutom höll på att inte bli av då min bror har hoppat av.

Jo vi pratade förra veckan och då släppte han bomben, han kände att USA-resan som vi planerat skulle bli för dyr då han har andra projekt på gång. Nu blev räddningen att en av mina vänners dotter ville vara med. Jag hade faktiskt åkt ändå även om jag fått åka själv, men nu får jag ju sällskap och det känns lite tryggare att åka tre än själv i det stora landet. Vill passa på att tacka Sofia för att du följer med. Tack!


Två månader kvar och nedräkningen är nu på allvar

8 kommentarer:

  1. Förstår att du har Australien i tankarna men försök att fokusera på staterna när du är där. Att få möjlighet att resa i USA är en dröm för många och du kommer garanterat ångra dig i framtiden om du "slänger bort" denna upplevelse. Australien försvinner inte bara för att du tänker på andra saker :) Hoppas verkligen du får möjlighet att jobba och bosätta dig "down under" =)

    SvaraRadera
  2. Oj vad förvånad jag blir! Kanske över att han inte tackat för sej tidigare! Han har väl annan prioriteringsordning nu!

    SvaraRadera
  3. Åh vad härligt, vill också åka iväg. :D

    Och ja liknelsen där med Gunilla är slående, haha!

    SvaraRadera