måndag 26 november 2012

Osams med min bror

Jag ringde min kära bror i lördags för att höra hur det var med han. Full som ett ägg svarar han med att jag är skyldig han pengar. Allt handlar om den hyrbil som vi har hyrt i USA och nu är vi oense om hur mycket pengar som han ska ha tillbaka. I somras antydde han att han ville hoppa av resan. Vi kom då överens om att han knappt hade några pengar att hämta ifall han hoppade av resan och i min vildaste fantasi trodde jag då att han var på det klara vad som gällde.

Fan vad fel jag hade, för han har hoppat av och nu ska han ha tillbaka fyra tusen kronor. När jag talade om för honom att han omöjligt kommer få tillbaka så mycket för hyrbilen svarade han med hot. Jag fick sms där det stod att han skulle fixa så det stod folk och väntade på mig när jag kom hem, sms där det stod att att han skulle stå och vänta på mig och att han ska polisanmäla mig. Jag behöver knappast gå in på dom skällsord och andra personliga påhopp som han skrev. Nu tror inte jag att han kommer göra allvar av hoten men det känns olustigt att ens egen bror hotar och bråkar för småpengar som i det här fallet rör sig om ca två tusen.

Sen drar han in vår gamla far på 70 år i det här, han ska tala om för vår far att jag blåst min bror på pengar och min bror ska försöka få mig arvslös. Nu är det så att jag ser hellre att min far är i livet hellre än att få ärva några pengar så han får gärna försöka göra mig arvslös. Det lustiga är att först sviker min bror mig genom att hoppa av resan och sen kräver han pengar av mig, hade jag hoppat av hade jag bjudit honom på varenda krona som jag hade lagt på bilen. För jag skulle skämmas över att jag svikit min bror, men han skämms inte för någonting tydligen.

Om det kommer bli en polisanmälan mot mig så kommer jag anmäla tillbaka för jag har sparat varje sms med hot som jag fått från han. Men jag är väldigt tacksam att det här har kommit fram, nu vet jag vem min egen bror är, en bror som jag trodde kände innan och utantill men som hela tiden visat sig var en vidrigt girig människa som går över lik för några tusenlappar. Jag kommer aldrig förlåta han och jag vill aldrig mer se han. See you in hell brother!

2 kommentarer: