tisdag 12 februari 2013

Avslut

Jag har precis raderat både mitt Facebook-konto och Twitter-konto och nu funderar jag på om det inte är dags att avsluta den här bloggen också. Jag måste ju säga att det känns meningslöst att blogga om sitt meningslösa liv och så många besök har den inte heller, inte för att det spelar någon roll, men det känns så tråkigt att blogga för några få personer. Tack för denna tid!

12 kommentarer:

 1. Hörru...Vem ska jag då käfta med nu då? Nä, så här får du inte göra! Vill se fler foton!!!!!

  SvaraRadera
 2. Men nej! Fyfy, älskar dina utlandsresor bloggar, känns som man följer en serie som man inte vill ska ta slut, så fortsätt gärna blogga min gode herre!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig till viss del... Ibland blir det bara för mycket. Men jag gillar din blogg!! Kramar!

  SvaraRadera
 4. Vet du? Jag fick en klump i magen när jag inte kunde besöka din Facebook-profil. Hade ju sett under dagen att du laddat upp nya foton, men när jag skulle titta på dem på kvällen så var hela din sida borta. :( Varför? Dina foton var ju underbara, likaså dina härliga kommentarer och inlägg. Men jag respekterar ditt beslut. Hoppas vi kan höras av på annat vis framöver... <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar Kent! Det värmer! Det ser ut som jag fortsätter med bloggen iaf. Vem vet, jag dyker upp på Facebook i framtiden :)

   Radera