söndag 30 mars 2014

Min helg

Söndag igen och den här helgen tog ju slut lika fort som alla andra helger, inte blev det bättre av att ställa fram klockan en timme.

Lördag
Jag gick ut och gick en mil, sen gick jag till Intersport för att köpa inlines vilket inte var det lättaste då dom inte hade några helt enkelt. Gubbsur och bitter gick jag till Stadium istället. Dom hade heller inga inlines. Jag stod nästan på mina bara knän och bad att försäljaren skulle kolla på lagret. Nu var jag desperat, vilket jag också sa till försäljaren när han gick in på lagret. Döm om min förvåning när han kommer ut med ett par inlines, i min storlek dessutom. Eftersom kommunen fortfarande inte har sopat upp gruset så drog jag upp till jobbet och åkte på parkeringen. 

På kvällen gick jag och Kim till O'learys, för att käka hamburgare. Sen gick vi till krogen K. På den här krogen jobbar en otroligt vacker tjej som jag satt och flörta med, vilket gick rätt så bra då jag fick hennes namn. Sen kom jag på att jag ska ju akta mig för kvinnfolk så jag la ner. Strax före två fick Kim nog och skjutsade hem mig.

Söndag
Vaknar 12 vilket egentligen är 11. Drog på mig löparskorna och gick en mil igen. Men jäklar vilken träningsvärk jag hade fått av inlinesåknimgen igår. Jag har den här veckan gått 8,5 mil vilket är godkänt. Sen drog jag till Kim för att hjälpa henne att byta till sommardäck.

Sån här har man ju körkort på

Äntligen!

Gott

Fick ett ljus av den vackra vakten

Vad är det här nu då?8,5 mil denna vecka och 2 mil idag

2 kommentarer:

  1. Mera pollen...Du tog kort på sådana för ett par veckor sen...Videkisse har blommat klart! Sälg är den vanligaste viden här!

    SvaraRadera