fredag 22 augusti 2014

En ledig fredag

Vilket lyx, jag är ledig fredag, lördag och söndag. Fast någon vidare lyx kanske det inte är då man har jobbat in alla åtta timmar som jag skulle ha jobbat idag. Som vanligt när man är ledig från jobbet måste man jobba åt sig själv, så även idag då jag ska bland annat lämna över lägenheten till dom som ska flytta in efter mig. Det är mycket som ska göras innan dom får nycklarna till min fina etta.

En gång per år går jag till sjukhuset för att lämna blod, jag gör det för att kolla om jag mår bra. Jag passade på att göra det idag och jag är lite extra nyfiken på provsvaren i år då jag är inne på min tjugonde vecka med LCHF. Många påstår ju att man blir sjuk av LCHF samt att blodet tunnas ur. Blodet rann på bra i dom fem rören som sköterskan tog.

Efter sjukhusbesöket så knatade jag ner till Clas Ohlson för att köpa skruvar, jag måste sätta tillbaka en jätteful hatthylla som jag plockade ner när jag flyttade in i min lägenhet, allt ska vara som det var innan för att bovärden ska bli nöjd. Efter det blev lunch på stan, det blev gyros-sallad. Sen stack jag till lägenheten och gjorde allt som jag skulle fixa. Klockan 16:00 lämnade jag över nycklarna till dom som ska flytta in och ingen är väl lyckligare än jag över att jag slapp flyttstäda. Väl hemma igen så satte jag igång och spela GTA V som kör Flight School Event i helgen. Jag gissar att jag och Adam kommer spela GTA V hela helgen. Trevlig helg.

Som plåster på såren

Tänk vad skruvat det är med plugg

Mat

Den fula hatthyllan sitter nu uppe


Den fula toarullehållaren är också tillbaka

Lugnt på tippen

Ny fallskärm, tack Rockstar Games

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar