tisdag 17 mars 2015

Tv-serien Top Gear läggs ner

Ingen har väl missat att Jeremy Clarkson, en av programledarna för den brittiska tv-serien Top Gear, boxade till sin producent i plytet förra veckan. Det var efter en lång inspelningsdag som Clarkson inte var nöjd med det kallskurna som serverades till middag. Producenten för programmet, Oisin Tymon, förklarade att det var det enda som fanns tillgängligt, eftersom hotellets kök var stängt. Därefter ska Clarkson ha slagit till producenten i fråga. Det hela slutade med att hotellets chef fick tillaga en varm måltid till Clarkson och hans programledarkolleger James May och Richard Hammond. Jeremy Clarkson har varit i blåsväder tidigare och varit nära att förlora jobbet flera gånger.

Han fick sin ”sista varning" av BBC förra året efter en rasistincident. Ett upprop har startat för att BBC ska ta tillbaka Clarkson som programledare. Namninsamlingen har hittills skrivits under av över 900.000 människor. Top Gear är ett av världens mest sedda tv-program med 350 miljoner tittare varje vecka uppger brittiska tidningen The Mirror.

Nu försvarar jag inte Jeremys misshandel av hans egna producent, men att världens bästa tv-serie nu är nerlagd efter  22 säsonger känns overkligt. Det blev tretton år tillsammans och det finns inget tv-serie som kommer i närheten av den humor och briljans som Top Gear levererade i varje avsnitt, det finns inte en enda säsong som är dålig. Tack gubbarna på Top Gear för allt! Förbannat också!

4 kommentarer:

  1. Näee....så bra var/ är det väl inte? Tacka vet ja Christer Glenning ;)

    SvaraRadera
  2. Hahahaha! Näe, Top Gear är tusen gånger bättre :)

    SvaraRadera
  3. Det är inte nedlagt, Idag kör The Stig pansarvagn till BBC med en petition.

    SvaraRadera