måndag 18 juli 2016

Måndagen den artonde juli 2016

Jag tror jag sov över tolv timmar inatt. Jag har slarvat med sömnen länge nu, men vad ska man göra om man inte kan sova? Monikas död drog ner mig i djupet, ett djup som fick mig att se allt i svartvitt. Jag är på väg upp och nu jag är rädd, jag har vaknat och ser livet med andra ögon. Allt hänger i en skör tråd. Jag uppskattar allt nu och jag älskar till och med mitt jobb, att sitta och köra mil efter mil med mina tankar om livet är underbart. Jag har varit utslagen men jag reste mig på tio, tack för allt livet ger mig.

Jag gick ut och gick idag, en mil blev det. Under promenaden ringde jag min vän Kim, hennes kollega hade skaffat Pokémon Go och då slog jag till och laddade ner det. Jag gissar på att jag kommer gå ut och gå en massa nu, haha! Nu ska jag gå till mitt älskade jobb, vi ses.

- Fint väder

- Boll

- Kommer sakna dig juli

- Miami Vice <3

- Fint i Falun

5 kommentarer:

  1. Fina bilder som vanligt och även om livet kan vara jobbigt ibland så får man aldrig ge upp... Med bara lite envishet så fixar man allt..
    Tänk också på dina resor du ska göra!Kramar till dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo jag tänker på mina resor 😀
      Kram och tack för att du finns ❤️

      Radera
  2. Låter bra att du är på väg upp...och även om saker gör ont så behöver vi dom ibland. Du vet att det är bara att höra av sig. Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi behöver väl dom för att vi ska vara tacksamma över det vi har. Jag vet att jag kan det och det uppskattar jag. Tack för att du finns ❤️

      Radera