tisdag 26 juli 2016

Tisdagen den tjugosjätte juli 2016

Det blev bara fem timmars sömn i natt, den här skeva gubbkroppen behövde tydligen inte fler timmar. Jag gick bort till jobbet för att hämta min plånbok som jag glömde igår, men först gick jag förbi Falu Koppargruva där det finns en massa Pokémons. Väl framme på jobbet sa min kollega Ann-Louise något som jag faktiskt längtat efter att få höra, hon sa att jag hade gått ner i vikt. Jag blev så klart skitglad och det gjorde min dag, det är den bästa belöningen man kan få efter att ha kämpat mot socker-djävulen samt motionerat som en dåre.

Väl hemma slängde jag ihop lite mat och sen gick jag ner på stan för att ta buss 235 mot Svärdsjö som avgick klockan 09:24. I Svärdsjö kom Annica och hämtade upp mig och vi åkte hem till henne, anledningen till att jag besökte henne var att hon skulle spå mig. Jag fick en hel del tips på vad jag ska tänka på och att jag har en skyddsängel som är med mig på jobbet bland annat. Det här är något som jag nästan känt på mig, jag har varit yrkesförare i tretton år och det har aldrig hänt mig något. Jag ska bara visa lite mer tacksamhet mot min skyddsängel. Sen fick jag healing och det sjuka var att jag först fick huvudvärk och sen gick den över, mycket märkligt. Vi pratade också en del om min vän Monika som tog livet av sig den 12 juni. Jag fick en massa härlig energi med mig i bagaget nu och jag har lite att fundera på. Ett tack från hjärtat vill jag ge till Annica idag, det var jättekul.

Väl tillbaka i Falun besökte jag min ena syster för att få pengar som min far hade gett henne och sen fick jag skjuts av syrrans kille ner på stan där jag satte in mina pengar. När jag ändå var på stan så tog jag lunch på pizzeria Maestro och här åt jag en kycklingsallad. Väl hemma laddade jag min mobil en stund för att sen möta upp tre Pokémon-spelare vid Falu Koppargruva, vi snackade en stund och sen gick jag runt gruvan för att sedan gå hem.

- Falu Koppargruva i morse

- Cruising i morgon

- Hittade Terry på stan

- Svärdsjö

- Fick bra vägledning

- Miami Vice-turkos gillas

- Katten Katla fyllde år igår

- Hanna

4 kommentarer: