måndag 17 juli 2017

Mina resplaner inför Nya Zeeland-resan

Jag pratatde med min kollega Sara i torsdags, hon planerar att resa till Nya Zeeland nästa år. Jag har själv bestämt att resa till Nya Zeeland i januari år 2019 så vi stod och pratade en stund, Sara tipsade om en respod som heter "Att Resa" och att jag skulle lyssna på avsnitt 12 som handlar om just Nya Zeeland. Sagt och gjort, jag satte igång med att lyssna på den. Den gav mig inspiration och tips. Jag kommer att flyga till Auckland för att där besöka Matamata och Hobbit-byn från Sagan om Ringen-filmerna. Sen kommer jag, hoppas jag, att köra bil söderut. Jag kommer att besöka staden Wanaka samt Milford Sound. Via västkusten på sydön kör jag sedan så långt söderut som det går. Jag kommer naturligtvis besöka Australien under den här resan, jag tror att jag tar Australien först. Jag kommer hälsa på Daniel och Eva i Melbourne och jag kommer hälsa på min vän Christopher Alvarez i Alice Springs. Sydney kommer jag också spendera några dagar i. Så här ser mina planer ut just nu, om ett och ett halvt år reser jag till Nya Zeeland.

- Matamata. Foto: trover.com

- Wanaka. Foto: soderhavsresor.se

- Milford Sound. Foto: myplanet.se

7 kommentarer:

 1. Skulle vara helt fantastiskt att resa dit...det är så vackert.

  SvaraRadera
 2. Länge sedan jag kikade in här nu, men alltid lika trevligt när man väl gör det! I Wanaka har jag varit och flugit ett litet plan över glaciärerna. Så vackert! Men piloten, som även var min systers kompis, fick själv ta hand om start och landning ;)
  Milford sound är också en upplevelse, helt klart. Mycket bra beslut av dig att ta en tripp till nya Zeeland!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara, va kul att du tittade förbi :)
   När jag läste din kommentar så kom jag ihåg din resa. Du besökte din syster va?
   Hoppas att du mår bra. Bloggar du fortfarande?

   Radera
  2. Edit: Haha. Såg nu att du flög med din systers man. Missade det ^^

   Radera
 3. Nej till nya Zeeland reste jag ihop med mil syster och mamma, för att hälsa på min andra syster som bodde där i ett par år 😊 ja jag bloggar fortfarande, men väldigt sporadiskt. Har en ettåring här hemma som tar upp mycket tid 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. Så var det ^^
   En ettåring? Va kul :)
   GRATTIS!
   Tack för du kommenterade :)

   Radera