onsdag 6 december 2017

Onsdagen den sjätte december 2017

Jag var ledig från jobbet idag och jag och min mor drog till IKEA för att handla lite, jag köpte en Bestå-bänk sist och jag gillar enkelheten och den vita färgen i den serien. Så idag köpte jag en till Bestå-bänk som jag ska ha i vardagsrummet samt lite andra bra-att-ha-prylar som man alltid tycks behöva. Väl hemma fortsatte jag kolla på Millennium-filmerna av Stieg Larsson, trots att jag såg dessa för några år sedan så kräks jag nästan av äckel-scenerna mellan Nils Bjurman och Lisbeth Salander. När värsta kräkreflexerna lagt sig gick jag och köpte mat, ständigt denna taco-pizza. Mätt och någorlunda belåten satte jag ihop det som jag köpte på IKEA och sen såg jag klart på Millenium-filmerna.


- Ständigt detta IKEA


- JAG älskar IKEA


- Julgranar


- Ständigt denna taco-pizza


- Innan


- Klart

4 kommentarer:

  1. Men va fint det blev duktig du😁😁❤❤

    SvaraRadera
  2. Vitt, sparsmakat och ett lugn...snyggt. Min adhd-hjärna älskar det men i verkligheten så älskar jag mina prylar för mycket och vill se dom jämt :)

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket. Men det är också inrett med shabby chic i åtanke även om ingen av mina möbler är ”slitna” på dom rätta ställerna. Svårt med IKEA:s pappersmöbler ;)

    SvaraRadera