fredag 15 februari 2019

Fredagen den femtonde februari 2019

Vi har tagit oss igenom halva februari och första halvan av årets vidrigaste kvartal, jag skulle vilja radera januari, februari och mars ur kalendern och gå direkt från december till april - det vore något det. Jag fick sova sex timmar i natt och det måste ju vara väldigt intressant att läsa om mina sömnproblem, vilken följetong. Haha!

Idag satt jag och fixade lite med mina semesterfoton i min slöa laptop, på senare tid har jag inspirerats av Erikas blogg  och hennes stora banner, så nu har jag också en större banner, jag hoppas att ni gillar den lite större bilden högst upp. Efter mitt lilla pysslande med bloggen så spelade jag en massa Grand Theft Auto V: Online innan det blev hög tid att hasa iväg till jobbet för att jobba natt.

Det känns rätt okej att vara tillbaka på jobbet igen, innerst inne så älskar jag ju att köra tunga fordon och det känns lättare att jobba eftersom jag reser till Rhodos i början på september. Dessutom så går det lättare att jobba nu när det går mot ljusare tider, visst är det för tidigt att ropa hej, men det känns som att våren väntar runt hörnet.

I morgon ska jag och mina vänner Pontus och Monika med barn spela Pokémon Go, i tre timmar ska vi traska runt på stan och fånga monster. Jag spelade en hel del Pokémon Go när jag befann mig i Nya Zeeland och nu tycker jag att det är roligt igen. I morgon ska jag gå ut på krogen är det tänkt och jag måste tvätta också, ständigt denna tvättstuga. Tack för att du besöker mig. 


- Större banner med typsnittet Marston från spelet RDR



- Varje fredag släpps ett nytt avsnitt av Grand Tour



- Spelade Grand Theft Auto V: Online idag - jag älskar det



- Mina två souvenirer från Australien



- Falun by night



- Bra när man är jetlaggad



- Mycket snö och ingen ficklampa



- Dom bästa lurarna fick följa med på jobbet



- Jobb och slit

2 kommentarer:

  1. Hur gör man för att inte tappa bort de där lurarna ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Man har dom i öronen och när man laddar dom ligger dom i en liten ask :)

      Radera