fredag 8 februari 2019

Lördagen den nionde februari 2019

Tack vare att jag inte sov något alls i förgår och att jag höll mig vaken under hela gårdagen så har jag sovit som en liten minigris i natt, nu hoppas jag verkligen att jag har bekämpat jetlaggen. Det första jag gjorde idag var att spela mina kära spel som jag inte har spelat på fem veckor, sen dök min mor upp och vi pratade en del om min morbror som gick bort igår. Vi pratade om begravningen och jag hoppas att jag kommer få ledigt när min morbror ska begravas, det kommer bli en jobbig begravning - så klart.

Sen drog jag ner på stan för att handla mat, jag tömde kylskåpet innan jag reste till Nya Zeeland och mat behöver man tydligen. Under kvällen spelade jag mer spel och jag, Markus och Adam spelade Grand Theft Auto: Online. Vi snackade om vi inte skulle åka till USA i september också, men det verkar bli jäkligt dyrt. Jag packade upp min resväska idag och nu har smutstvätten tagit över hela badrummet, tur att jag ska tvätta i morgon. Haha. Tack för att du besöker mig. 


- Spelade Red Dead Redemption idag- Jag köpte mig en Merca i GTA V- Jag fryser- Besökte stan- Vintern suger- Började kolla på säsong 3 av The Grand Tour- The Grand Tour körde Mmmustang- Packat upp resväskan- Jag drog ut på krogen, karaoke på engelskan var kul

4 kommentarer: