fredag 4 oktober 2019

Fredagen den fjärde oktober 2019

Flickvännens mobillarm ringde snuskigt tidigt och jag vaknade med ett ryck, anledningen till detta vansinne med att kliva upp tidigt var att vi skulle åka till Rättviks marknad. Jag hann spela Red Dead Redemption 2: online samtidigt som jag tryckte in frukost i anletet. Sen for vi iväg mot Bjursås för att hämta flickvännens pappa och för att ta ut lite kontanter.

Väl framme i Rättvik så knatade vi runt och glodde på folk och allt som fanns att köpa, det blåste skitkallt och både jag och flickvännen höll på att frysa ihjäl. Jag köpte vantar och raggsockor, men trots vantarna så frös jag om händerna. Sen drog vi ner till restaurang 50-tals restaurangen Diner 45, men det var dumt. För hamburgaren var torr och det var jäkligt dyrt. Se min film från Diner 45.

Trötta och kalla lämnade vi ett kyligt Rättvik bakom oss och for tillbaka mot Bjursås med svärfar oss sen for vi iväg till Falun och till en matvarubutik för att handla lite dryck och annat som vi behövde. Idag fock jag ett mail från chefen, det handlade mest om julbord och det känns ju bra deprimerande att det snart är jul igen. Tack för att du besöker tomasvarg.se 

Flickvännens blogg från marknadenVerrisis


- Jag fryser på Rättviks marknad



- Konstverk i Rättvik



- Mer konstverk i Rättvik



- Mycket folk



- Bullens korv



- Knektplatsen i Rättvik



- Vi köpte en massa kryddor



- Karuseller



- Ibland är det förbannat jävligt att inte äta sötsaker :(



- Godis - vill ha :(



- En jävligt snygg tröja



- Hela marknaden var fylld med godsaker :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar