fredag 28 februari 2020

Fredagen den tjugoåttonde februari 2020

När mobillarmet börja gnälla vid 11 kände jag mig lika utslagen som ett barn med scharlakansfeber, anledningen till varför jag steg upp mitt i natten var för att försöka hinna med att få en skymt av den militärkonvoj som skulle besöka Falun idag. I över två timmar stod jag och frös intill en rondell, det kom aldrig någon militärkonvoj så jag blev bitter och gick hem.

Väl hemma stöp jag i säng och jag somnade direkt och när det var dags att stiga upp, för andra gången idag, så var jag om möjligt ännu tröttare. Efter att ha gått halvvägs till jobbet dök den där förbannade militärkonvojen upp och jag hann filma den, den finns här. I morgon åker jag till flickvännen och på söndag ska vi försöka filma den där militärkonvojen som drar till Mora då.

Idag dök det upp fyra nya Coronafall i Sverige och vi är nu uppe i elva stycken totalt. Jag har spelat på tok för många ”virus-spel” för att inte bli lite panikslagen, nu diskuteras det om man ska ställa in sommarens OS i Tokyo, vem vet om det blir någon USA-resa för min del i september. Tack för att du besöker tomasvarg.se

Totalt antal Coronafall i Sverige:
Igår: 7 stycken | Idag 11 stycken


- Man-lastbilar? Köp Scania för tusan



- Steker lax



- Gott med lax



- En amatör mindre i trafiken

1 kommentar:

  1. I falun finns då det mycket sevärdhet men faaaaan inte här på denna jvl byn☹☹☹☹☹

    SvaraRadera