fredag 1 maj 2020

Fredagen den första maj 2020

Jag och flickvännen tog en ordentlig sovmorgon idag, när jag väl steg upp började jag nynna ”sköna maj välkommen” Tyvärr kom inte första maj med några trevliga nyheter, från och med idag så sänks hastigheten på våra vägar tunt om i Sverige och det gör mig så jävla förbannad. Snart går det fan inte att köra bil i det här jävla landet, det är 30 och 40 km/h om vartannat på vägarna.

Det går, ta mig fan, mycket fortare än att cykla än att åka bil idag och det är väl det som är meningen antar jag. Att hela Sveriges befolkning ska cykla i stället för att åka bil, det är sinnessjukt. Något som är nästan lika sinnessjukt är att idag införs skatt på plastkassar, vi var förbi en butik idag där man tog sju kronor för en kasse. Sju jävla kronor, vilken pensionär har råd med det?

Visst, det finns tygkassar att köpa, men vi svenskar ska tydligen rädda resten av världen. Som att en prishöjning av våra kassar ska få haven rena från plast, vi svenskar använder ju plastkassarna till soporna och dom bränns ju upp. Det är samma sak med den svenska flygskatten, rena idiotin. Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Vilket jävla påhitt



- Sinnessjukt



- En ny Pikachu dök upp i mobilspelet Pokémon Go idag



- Dimmigt



- Bjursås skidbacke



- Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar