söndag 18 oktober 2020

Söndagen den artonde oktober 2020

Årets födelsedag, för min del, är äntligen över. Jag firar inte min födelsedag eftersom jag hatar att fylla år, det är bara pinsamt kan jag tycka. Samma dag som jag fyllde plockade jag fram min vinterjacka, det blåser fruktansvärt kallt helt plötsligt och nästa vecka ska det snöa tydligen.

I Frankrike har en lärare halshuggits eftersom han visat bilder på profeten Muhammed under en lektion, som tur var så sköt polisen ihjäl mördaren och sånt känns så jävla skönt. Idag hyllar jag polisen i Frankrike. Dom här dumheterna med invandrare som inte förstår sig på yttrandefrihet kan packa ihop och dra tillbaka till sina hemländer, dom kommer aldrig anpassa sig till västvärlden.

I Sverige har en 15-årig pojke uppmanats att ta av sin halskedja med ett kors på inför en skolfotografering, enligt idioterna på Sveriges Elevfotografers Riksförbund så får inga religösa budskap finnas med och nu undrar jag om fotografen hade agerat lika inför andra religioner - knappast! Nu börjar till och med Stefan Löfvén att fatta att dom kriminella gängen i storstäderna har en koppling till invandrare, grattis Stefan Röven! Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Sol



- Sol



- Lax till middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar