måndag 21 juni 2021

Avgå nu Rövén

Ingen har väl missat vad som händer i Sveriges största lekstuga idag? Under måndagen röstade riksdagen för att fälla regeringen Lövén, att det här är första gången som någon fällts och det säger ju allt om den sittande regeringen. Det började med att Socialdemokraterna ville genomföra fria marknadshyror, någon som ingen annan vettig människa vill ha.

Socialdemokraterna har misslyckats totalt med sin så kallade politik, jag vill gå så långt att kalla Lövén för landsförädare då han inte gjort något annan än att förstöra det här landet. Stefan Lövén har ljugit för pensionärerna, han lovade som bekant en höjning av pensionerna, vilket uteblev.

Sossarna har fortsatt att pumpa in invandrare till Sverige samtidigt som politikerna har misslyckats totalt med invandringspolitiken, väldigt många människor med invandrarbakgrund vägrar att jobba för att istället leva på bidrag, nu räcker ju inte bidragen och många blir medlemmar i kriminella gäng.

Jag tror Stefan Lövén tjänar så pass mycket pengar att han har råd att bo i lägenhet eller villa, ändå tycks han ha bott under en sten i hela sitt liv. Han och Magnus Betnér är dom enda som missat alla dödsskjutningar som förekommit i Sverige dom senaste åren, dom har också missat alla gängvåldtäkter och personrån som inträffar ofta.

Jag önskar att Stefan och sossarna aldrig skulle ha vunnit valet, dom har inte gjort annat än att förstöra Sverige. 2400 kriminella, som blivit dömda till fängelse, går fria idag i väntan på att få sitta av sitt straff då fängelserna är fulla till bristningsgränsen. Tack Stefan din förbannade pajas!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar