onsdag 10 november 2021

Hej då Stefan Löfven

Idag lämnade så äntligen Stefan Löfvén in sin avskedsansökan efter att ha styrt Sverige åt helvete i sju år, snacka om sju svåra år. Det är ju helt jävla otroligt att en pajas fått härja fritt så länge, han tar priset som Sveriges sämsta statsminister någonsin. Han har sett till att  invandrare som krigat för IS får komma tillbaka till Sverige utan att dessa grips och utvisas, jag håller fanskapet skyldig för varje kula som avlossats av gängkriminella i Sverige, gängkriminella som får härja fritt i landet.


Stefan ska, enligt mig, få stå till svars för den värdelösa invandringspolitik som Socialdemokraterna har använt sig utav. Han ska få be alla kvinnor som blivit våldtagna av hans invandrare om ursäkt, alla rån och personrån som utförs av invandrare ska Stefan också stå för. För det är inget snack om saken, han föredrar invandrare före sina pensionärer som han dessutom stått och ljugit för. 

Tack Stefan för sju svåra år och kul att du gillar kriminella, skulle du uppskatta om dessa skulle bryta sig in hos dig Stefan? Du är en landsförrädare Stefan och jag vill att du ska få livstid på kåken för att du har förstört Sverige ditt jädra pucko!

En politiker som har fattat:


- Idag sköts det med ett skarpladdat vapen i Falun - Tack för allt våld Stefan

1 kommentar:

  1. Allt våld och alla brott som utförts av svenskar då? Är dom helt okej, dom som gjort det? All gängkriminallitet utförs inte av invandrare.

    SvaraRadera