torsdag 21 juli 2022

Torsdagen den tjugoförsta juli 2022

Igår, när sommarvärmen drog in över Sverige, blev det ett jävla liv på radion och sociala medier. Det gnälldes över hur varmt det är och det här är ett resultat av klimatförstöringen. Det lustiga är, att i Sverige finns det ett värmerekord på 38 grader och det sattes på 30-talet, jag funderade länge och väl på vad man skyllde på då, det kan ju knappast bero på miljöförstöring i alla fall.

Tre råttor på kåken - rättvisa:

Jag väcktes av mitt förbannade mobillarm redan på förmiddagen idag och jag hann nästan somna om innan jag kom på varför det överhuvud taget hade ringt, men det var för att gå ut på en promenad och temperaturen strax före klockan tio låg på 25 grader vilket fick den här gamla gubbkroppen att jubla och hoppa en hel del tills mitt trasiga revben satte stopp för alla glädjeskutt.

Hoppas dom åker dit för vårdslöshet i trafik:

På tal om revbenet, som gick av för tre och en halv vecka sedan, så kommer smärtan i perioder. Ena dagen kan jag känna att jag snart är återställd och andra dagar är det som om jag jag är tillbaka på ruta ett, det handlar så klart om karma eftersom jag förmodligen är en elak människa - haha! Tack för att du besöker tomasvarg.se


- Om vi ändå hade detta varje dag, året runt



- En promenad på en mil



- Blomma



- Cool



- Fint väder



- Grönt är skönt



- En mil på en timme och trettiofem minuter - jag är nöjd



- Vattenmelon



- Hamburgesallad



- Kyrkogård

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar