måndag 9 januari 2023

Måndagen den nionde januari 2023

Idag var det så dags att besöka ortopedkliniken i Falun och här förlängdes min sjukskrivning med en vecka, tanken var att jag skulle börja jobba i morgon. Så på onsdag nästa vecka går jag tillbaka och börjar jobba igen, jag måste börja dra in pengar för att kunna resa till Nya Zeeland om exakt ett år. 

Dagens stora nyhet:

Fördelen med att ha varit sjukskriven så här länge är att man inte gör slut på några semesterdagar, jag planerar att inte vara ledig alls i sommar och på så vis sparar jag semesterdagar till resan till Nya Zeeland. Det går inte en dag utan att jag går in på hemsidor som Flygstolen, Flygresor och Momondo för att kolla efter billiga biljetter.

Idag dök ett Facebook-minne upp i mitt flöde, det var från min senaste resa från just Auckland på Nya Zeeland. Jag känner mig jävligt taggad på att åka även om blotta tanken om att resa ensam till andra sidan jorden skrämmer mig, jag har gått och blivit en fegis och det botar man ju genom att ta tjuren vid hornen och bara dra. Jag längtar som fan till januari 2024. Tack för att du besöker tomasvarg.se



- Falu lasarett



- Slask - precis som jag vill ha det



- Bort ned snö och is nu



- Handla bör man



- Porrtidningen för mig som är yrkesförare



- Herr Varg i Auckland, Nya Zeeland 2019

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar