måndag 21 augusti 2023

Måndagen den tjugoförsta augusti 2023

Sommaren håller på att rinna mig ur händerna, en sommar där det regnade under hela juli samt halva augusti. Vi fick några varma dagar i slutet på juni, en riktig skitsommar om du frågar mig. Jag har jobbat min trettonde sommar på raken utan semester och i år var det lätt att jobba, jag har mina fem semesterveckor i början på januari och då sticker jag till Nya Zeeland & Australien. 

Jag har en hel del kvar att göra, hyrbil och vandrarhem i Alice Springs ska bokas, visum till båda länderna måste beställas och jag måste också skaffa internationellt körkort. Jag måste köpa ny ryggsäck och en ny resväska, listan på vad som måste göras innan avresa är lång.

Just nu längtar jag som fan till mina resor till andra sidan jorden, jag har som alla andra inte kunnat resa i flera år på grund av pandemin och min rastlösa själ håller på att ta livet av mig, jag måste bort, jag måste iväg. Jag måste få tid för bara mig själv, bort från allt brus och få känna mig hel igen. Jag älskar att resa och jag gör det ofta helt ensam och det får mig att må så jävla bra och jag vet att så fort planet lyfter från Arlanda i januari så kommer jag känna mig fri.

Årets bästa låt

 
- Låten ”Floden” har nu stått på repeat i två dygn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar