fredag 22 juni 2012

Min midsommar

Vaknade rätt så sent idag, klockan var runt 14 innan jag tvingade upp mig ur sängen. Tog mig en riktig sovmorgon då jag anade att vädret skulle vara uselt som alltid på midsommarafton. Men oj vad fel jag hade, solen lyste med full kraft och på termometern stod det härliga 22 grader så jag klädde på mig och gick min slinga på natur-reservatet som ligger ett långt stenkast från mig. En sträcka på runt 16 km i underbar natur, tyvär så är det ont med djur för man ser aldrig annat än fåglar men det är ju fina djur det också.

Efter min promenad som tog lite drygt tre timmar så ville min trevliga kollega Johan och hans flickvän Ulrika att jag skulle komma förbi och hälsa på och efter som jag inte hade några planer så drog jag på mig mina inlines och åkte dit. Johan har varit i Australien två gånger så vi kom in på resesnack på två röda och det var det enda vi pratade om också. Johan åker för tredje gången till Australien i slutet av januari nästa år. Gissa vem som är vidrigt avundsjuk på honom.

Nu sitter jag hemma och är fylld med funderingar och tankar efter vår pratstund om Australien. När jag kommer ner om ganska exakt ett och ett halvt år så finns det en chans att jag har jobb. Jag har kontakter där nere så jag är inte så orolig för det. Mitt största problem är hur jag skall kunna få permanent uppehålls-tillstånd vilket jag tror att jag aldrig kommer kunna få. Men jag ska inte ge mig, jag ska bo i Australien innan jag dör, för just nu lever jag som fånge i mitt hemland. Jag längtar tillbaka till Australien - varje dag!


Längtar tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar