söndag 10 juni 2012

Lycklig trots saknad

Har precis kommit hem från jobbet som jag varit på hela helgen, och nu sitter jag här med en kopp grönt te, renlevnads-människa som jag är. (Haha) Jag slutade ju med bröd i onsdags och det var svårt i början då jag alltid tar en smörgås så fort jag vaknar eller när jag kommer hem från jobbet, men det är bara att ge sig f-n på det. Det gör jag också, visst det är en omställning, och efter några dagar så slåss man mot sig själv men tänker man att bröd är inte bra för kroppen så då går det betydligt bättre. Tyvär kom jag på efter några dagar, att jag inte kan äta pizza länge, och jag som är torsk på pizza. God damn it!

Igår så satte jag igång med min löpträning igen efter över två veckors vila, som berodde på att jag tatuerade mig och jag ville inte svettas ut färgen. Det gick faktiskt över förväntan att jogga igen, fick tiden 16 minuter och tjugo sekunder på tre kilometer. På tal om tatueringen så har den läkt fint och jag har smort och smort och kladdat ner kläder och sängkläder, ibland kan jag tycka att den är på tok för blek, för svaga färger, men mina vänner påstår att den är jättefin så jag får väl lita på dom då. Själv ångrar jag inte en sekund att jag gjorde den, för nu är det tydligt på vilken sida som jag står på i vargfrågan.

Ser fram imot fredag då jag ska köra studenter med lövad vagn, en körning som jag gjort i nio år nu. Glada, fina, trevliga, lyckliga och helt fantastiska ungdomar har det varit varje år och jag är så glad att jag får det uppdraget år efter år. Det måste bara vara för mina grymma musiksmak, på tal om det så snurrar "Carli remixen" av Euphoria fortfarande på repeat. Det är fjärde dagen jag lyssnar på den så det är en stark kandidat till "Årets låt" trots att jag redan utsett remixen av "Part of Me" till "Årets låt"

Jag lever fortfarande singel-liv och trivs jättebra med det, det är skönt att kunna springa på krogen varje helg man är ledig. Kunna komma och gå som man vill och bara rå sig själv är en annan sak, jag kanske är en Ensam Varg? Men det har hänt en del saker som gör att jag att jag vacklar, bl.a så började en jättesöt tjej dansa med mig på krogen i fredags. Vilket var jättekul och bra för självkänslan, men jag drog mig undan så min vän Charlotte som var med vart jätte-arg på mig. Haha! Sen träffar jag ju på min lilla prinsessa på krogen ibland som är så mysig, men det är en annan historia.

Men visst saknar jag att få mysa med någon i soffan, se en film tillsammans med någon som man älskar, känna sig älskad. Visst har jag följt med någon tjej hem från krogen ska det erkännas men dom känslorna är inte äkta, att kyssa någon man inte älskar är inte samma sak som att kyssa någon man älskar för det spritter inte i hela kroppen. Det känns nästan "fel" att kyssa någon man inte älskar. Så känner i alla fall jag. Tur att gårdagen är historia och att framtiden är ett oskrivet blad. Nu ska jag köra igång Killzone 3 online för att försöka få ihop fyra hundra timmar online, det ska gå innan nästa vecka är slut.


Två veckor

2 kommentarer:

  1. Så där ja...lite mera om dig och inte bara om spel och låtar ;) *kram* på dej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Vad då? Är det inte roligt med tv-spel? Fnys ;) Kram på dig <3

      Radera