måndag 17 december 2012

Fyra veckors semester

Jag har jobbat hela helgen och jag slutade för några timmar sen, jag är uppe sent - som vanligt. Men vad gör det? För just nu inleder jag hela fyra veckors semester, fyra veckor! Det känns helt sjukt när jag tänker på det. Jag trodde väl aldrig att den här dagen skulle komma efter att ha upplevt en tung höst och vinter, det kändes att man knappt haft något ledigt. Visst, jag fick två veckor, säkert mer än vad många fått så jag ska inte klaga. På tisdag förmiddag lyfter planet mot Zurich och där byter jag plan för vidare färd mot San Fransisco, en flygresa som tar cirka elva timmar.

Jag har kommit på en stor fördel med att sitta uppe sent på nätterna som jag alltid gör efter jobbet. För västkusten i USA ligger nio timmar efter oss, så om jag går och lägger mig klockan 04.00 i Sverige så är klockan 19.00 på västkusten i USA. Kommer ju bli kanon. Jag hoppas verkligen jag slipper jetlag, jag kände aldrig av den av Australienresan 2011 så jag hoppas verkligen att jag inte blir jetlaggad av att flyga bakåt i tiden. Sa jag fyra veckors semester?


Hollywood-skylten, en av dom platser jag ser fram emot mest

8 kommentarer:

  1. Vem var det tipsade om smartheten med att vända på dygnet???? Usch, fy, very bad!!! ;)

    SvaraRadera
  2. Du kan väl vinka åt min kusin...hon bor i San Fransisco :) Själv har jag inte varit på den sidan, bara i NY och Philadelphia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Det ska jag göra. Jag får väl vinka åt alla då eftersom jag inte vet hur hon ser ut :) Du ska inte med oc hälsa på henne då? ;)

      Radera
  3. Och förresten, ha en underbar resa nu!!! *kramar*

    SvaraRadera
  4. Ha en så jäkla kul tripp! Vinka lite här o lite där åt alla mina släktingar! Du kan vänta tills ni är på östra sidan! ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Okej, jag ska vinka till alla på östra sidan.
      Får önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År!!!

      Radera