torsdag 11 juli 2013

Vandrat 2,5 mil

Jag har varit ledig idag så jag passade på att ta en långpromenad. Det blev 2,5 mil och nu ska jag ställa mig i kö för en höftledsoperation. Ska bara dö på soffan först.

8 kommentarer:

 1. BTW... hästarna heter Torello (den lilla mörkbruna) och de två fuxarna heter Rocky och Terror... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. WHAT? Hur vet du det? Hur hittade du hit? Jag begriper ingenting :)

   Radera
 2. En arbetskamrat till mig äger hästarna och hon bor i trakterna där du varit och vandrat. Jag har följt din blogg (och flera andra bloggar) under något år, lite sporadiskt sådär, och kände direkt igen omgivningarna och hästarna på dina bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha. Kul att du följer den här skräpbloggen. Måste ju kännas märkligt att läsa om allt skräp jag skriver om? :) Hälsa kollegan att han/hon ska hälsa till hästarna från mig :D

   Radera
 3. Att vi bor i samma lilla stad i vårt avlånga land var ett märkligt sammanträffande... jodå, ska be henne hälsa till hästarna från dig. Allt du skriver om är väl inte bara skräp - allt är i och för sig relativt. Alla har vi våra "ups and downs" i livet och vi alla väljer att uttrycka oss på olika sätt. En del väljer att blogga, som du... Jag själv är ju väldigt intresserad av resor och det var nog så jag halkade in på just din blogg :) Din resa till Australien för nåt år sedan har jag läst om och inspirerade mig och bror min att börja spara ihop till en resa dit. Ser fram emot att få läsa om nästa Australienresa :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj va roligt att jag har inspirerat dig :) Hur går det då? När åker ni? Ja det ska bli kul att åka ner, speciellt eftersom jag ska jobba hela sommaren. Börjar bli lite less men skam den som ger sig :)

   Radera
 4. Inget datum är satt då min bror inte har fast inkomst och kan spara lika regelbundet som jag. Jag jobbade hela sommaren förra året då jag (precis som du) flyttade semestern pga resa. Det var kämpigt, men helt klart värt det :) Föresten, tråkigt med ditt knä! Har du tränat "Knäkontroll" något? Rolf Reineby har genom Riksidrottförbundet föreläst om detta problem och gett ut övningar... det har hjälpt mina knän mycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får höra av dig när ni reser, skulle vara kul :) Knäkontroll? Nej det har jag inte gjort. Ska kolla upp det. Tack för tipset :)

   Radera