torsdag 20 augusti 2015

Torsdagen den tjugonde augusti 2015

Jag fick en galen idé för ett par dagar sedan, jag funderade på att åka inlines till Enviken från Falun. Sagt och gjort, jag klev upp klockan 09:00 idag, snörade på mig mina inlines och drog iväg. Efter en timme och tretton minuter kom jag fram till Toftbyn och efter att ha åkt inlines i två timmar och tre minuter kom jag fram till Enviken. Jag hade planerat att det skulle ta tre timmar på grund av alla branta backar, men det gick alltså fortare. Anledningen till att jag valde att åka till Enviken var för att hälsa på min kära mor, efter att hälsat på min mor så tog jag bussen hem. Kim mötte upp mig och vi for iväg för att käka på Salladsbaren och sen åkte vi hem för att spela Grand Theft Auto V: Online med Adam. Sen var den här lediga dagen slut.

- 2,6 mil till Enviken...

- Mördarbacke #1

- Mördarbacke #2

- Toftbyns nerlagda butik...

- 1,1 mil kvar till Enviken...

- Mördarbacke #3

- Fint...

- Den där stugan ligger fint...

- Vackert...

- Framme i Enviken efter 2 timmar och tre minuter...

- Envikens gamla brandstation...

- Envikens Gulf-mack...

- Rönndalen...

- Envikens kyrka...

- Mamma, här 18 år gammal...

- Mat...

- Nytt personbästa på inlines, 46 km/h

2 kommentarer:

  1. Du är ju galen :) Synd att jag inte var hemma..då hade jag kunnat ha haft vätskekontroll på lämpligt ställe :) Fanns bilden på mamma i Enviken? Den gamla brandstationen med omgivning var mitt ex med och rustade upp...det är några år sedan, gissar att det skulle behövas lite färg igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vätskekontroll hade varit bra :) Jag har kompletterat texten med anledningen av taclan på min mor nu så att dom som läser förstår :) Jasså har exet rustat upp den? Ja nu behöver den lite kärlek igen :)

      Radera