måndag 12 oktober 2015

Måndagen den tolfte oktober 2015 - min födelsedag

För 16 071 dagar sen, eller tisdagen den tolfte oktober 1971 klockan 07:25 för att vara exakt, föddes en liten skit på BB på Falu Lassarett. Den skiten var jag och jag kom ut med röven först, till mammas stora glödje - not. Jag fyller alltså år idag och hade inte folk på Facebook skrivit och gratulerat mig idag så hade jag knappt vetat om att jag fyller år, jag fick till och med kolla på nätet hur många år jag fyller - det är så fruktansvärt oviktigt att fylla år för mig.

Jag klev upp klockan 13:30 idag, trött som en hel skogsdunge klev jag upp och tog en dusch innan jag hoppade i mina jobbarkläder och gick till jobbet. Det slog mig idag att det i dag är bara tre månader kvar till dess att jag flyger till Australien, det ska bli så jäkla skönt. Idag jobbar jag mellan klockan 14:48 och 23:49 och efter jobbet gick jag hem och spelade Metal Gear Solid: Tha Phantom Pain.

- Nej det blir ingen tårta idag...

- Quit i spelet Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gratulerade mig i natt genom att skjuta HBD (Happy Birthday) i cigarrlådorna på motherbase. LOL 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar