onsdag 25 maj 2016

Onsdagen den tjugofemte maj 2016

Jag gick upp tidigt idag bara för att springa ner till tvättstugan med min smutstvätt, sen gick jag ner på stan och bort till Foto A-bild för att handla lite saker till min systemkamera. Jag köpte ett nytt linsskydd eftersom det gamla flyter omkring i vattnen runt operahuset i Sydney, jag köpte ett nytt minneskort och ett batteri till fjärrutlösaren. Efter att ha shoppat hej vilt så rusade jag hem och lagade till lite mat och sen sprang jag ner till tvättstugan och hämtade min tvätt som jag hängde.

Sen kom min mor och hämtade upp mig och vi åkte till den lilla byn Svärdsjö som ligger utanför Falun. Vi besökte min mammas barndomshem och det är så kul att det huset står kvar, sen åkte vi bort till Borgärdet och kollade tittade till mitt barndomshem. Jag är född i Svärdsjö men jag bodde bara i mitt barndomshem för en natt, en märklig historia det där. Efter det besökte vi Svärdsjö kyrka för att plantera rosor på mormor och morfars grav, sen åkte vi hem till mamma och åt jordgubbstårta eftersom det är mors dag på söndag. Klockan 16:19 slog jag mig ner på buss 236 från Enviken mot Falun, efter en trettio minuter lång bussresa gick jag hem och bytte om för en promenad på en mil. Resten av kvällen spenderade jag framför min tv.

- Mammas barndomshem

- Mammas barndomshem

- Mamma

- En gammal Gulf-mack

- Vid den gröna markisen bodde jag en natt

- Här vilar min morfar, mormor och gammelfarmor

- Jordgubbstårta

- Mammas hund Sabina

- Lite prylar till systemkameran

- Näva

- Syren

10 kommentarer:

 1. Midsommarblommor...en näva. :-)

  SvaraRadera
 2. Och i det äldre området bakom ditt hus flyttade jag in nån månad senare, tänk, vi kunde ha varit barndomskompisar. Jag föddes ju i Falun men familjen bodde i Tillberga och jag bodde i den lgh bara en natt innan vi flyttade upp hit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hur sjukt är inte det? Jag föddes också på BB i Falun och när mamma fick komma hem från BB så bodde hon en natt i lägenheten med markisen. Sen flyttade hon till Blindgatan i Falun.
   Som sag, riktigt sjukt ;)

   Radera