lördag 21 januari 2017

USA-resan 2017-01-21

Miami, Florida

Vi steg upp innan elva och satte kurs mot Five Guys, här åt vi en stadig frukost. Sen började vi att gå mot fastlandet och halvvägs dit så bestämde vi oss för att gå hela vägen. Vi hade tänkt tagit en buss men det var så skönt att gå, promenaden till fastlandet tog två timmar och väl framme så beställde vi en Miami Vice-drink vid Bayside. Precis intill baren vi satt på finns det en stor park med en scen, här hade det samlats massor av människor för att protestera mot Donald J. Trump. Vi hoppade på en buss som skulle ta oss tillbaka ut på ön där vi bor, trodde vi ja. Massor av protesterande människorna hade klivit ut på motorvägen och stoppat allt trafik, bussen blev stående en stund innan polisen fått undan alla människor. Väl hemma igen så packade vi våra badkläder och gick till stranden och här blev vi kvar till solen gick ner. Sen gick vi iväg och åt pizza på ett ställe som heter Pizza Bar, trötta efter dom långa promenaderna så återvände vi till hotellet.


- Blått hus

- Five Guys Burgers and Fries

- Blomma

- Häftig

- Lilla jag på Miami Beach

- Vackra Miami

- Underbara Miami

- Blommor

- Blommor

- Miami Downtown

- Freedom Tower

- Bayside

- Det blev en Miami Vice i värmen

- God

- Palmer i svart/vitt

- Protester mot Trump

- Folk på bussen undrade vad som stod på

- Byggnad

- Något på hjul

- Läcker skylt med teckensnitt från Miami Vice

- I USA är pizzorna stora

6 kommentarer:

 1. Nu snurrade du till vad det är för blommor! Hur växer de, Klättrar de? Buskar? Bouganvilla,klematis och konstiga????? ☺☺☺

  SvaraRadera
 2. Ni bara göttar er! Håller på att planera en resa nu till Boston o New York, 21 juni - Juli. 5 nätter i Boston o 6 i New York. Tänkte även se U2 på denna resa, blir utan hyrbil så det blir ett äventyr att ta ett tåg från Boston till New York också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Ja fy fan va tjock jag blivit 😂
   Men vad läser jag? Va kul att du planerar en resa 💃🏼👍🏼Va kul 😀 Men det kan ju bli kul med tåg. Träffa massa roliga människor. Hur lång tid tar det med tåg?

   Radera
  2. Runt 3 - 3 ½ timmar verkar det ta med "Acela express från South Station i Boston till Penn Station i NYC :)

   Radera