torsdag 21 september 2017

Torsdagen den tjugoförsta september 2017

Jag kom hem klockan fyra i morse efter att ha varit ute och spelat mobilspelet Pokémon Go, under tiden som jag var ute så funderade mycket på hur mycket jag älskar mitt singelliv. Jag kommer och går som jag vill och jag är alltid uppe på nättererna och sover på dagarna. Har jag varit en katt ett tidigare liv? Idag när jag vaknade så låg det ett paket innaför dörren, det innehöll ett mobilskal till min nya iPhone 8 plus som jag ska få i morgon. När jag stod där med mitt nya skal i handen så fick jag en känsla av att jag inte skulle få någon ny mobil i morgon, vilket visade sig stämma då jag fick ett mail från röv-Telia på eftermiddagen.

I mailet stod att min telefon troligtvis kommer nästa vecka. Förra året så lät Telia sina kunder boka fler iPhone 7 än vad Telia skulle få in på lager och man gjorde samma misstag i år igen. Fy fan vad jag hatar er Telia, jag kommer aldrig mer boka/köpa något på någon av era jävla butiker. Innan jobbet gick jag ut och spelade Pokémon Go, det är mycket pokemon just nu, men det här är också den sista månaden som jag kan vara utomhus på fritiden. Under vintermånaderna så vistas jag utomhus bara när jag ska till och från jobbet och det beror på att jag fryser så fruktansvärt mycket. Väl hemma igen så hoppade jag i mina arbetskläder och hasade mig iväg till jobbet, efter jobbet så gick jag ut och soelade mer Pokémon Go.

#fucktelia #teliasuger #hatatelia #telia

- Stämmer bra det

- Äckel-höst

- Dassig blomma

- Prideparad på lördag i Falun

- Nytt underbart nummer

-Boll

- Solros

- Ett vackert kors

- Vissen

- Svamp

- iPhone 7 och iPhone 8 plus-fodral

8 kommentarer:

 1. Hej Thomas, detta var ingen rolig läsning...

  Jag är uppriktigt ledsen att din iPhone 8 blivit försenad. Jag håller tummar och tår för att den dyker upp så snart som möjligt så att du kan fånga dig en stursk och redig Charizard!

  Skulle du ha några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig och mitt gäng på Twitter/Facebook. //Isak på Telias Kundtjänst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Isak för din kommentar. Va tråkigt att du jobbar på Telia.
   Hoppas att du får en fin helg trots att din arbetsgivare är dum i hela huvudet.

   Radera
  2. Telia la jag ner för lääänge sedan!

   Radera
 2. Du behöverjobba med din inställning, kom så ska jag lära dig :D Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog så att Telia ska ge fan i och lura sina kunder med att ta fler bokningar än vad man klarar av. Om du ändrar Telias inställning först så är jag beredd att ändra på mig :) KRAM

   Radera
 3. Jaa bra det nu fick telia sej en tankeställare bra det kram på dej Thomas ps fina bilder okså härligt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Telia är för stora för att dom ska bry sig om enstaka kunder. Men nu är det färdighandlat på Telia för min del i alla fall.

   Radera