måndag 26 mars 2018

Måndagen den 26 mars 2018

Min mor insjuknade igår och fick åka amulans till akuten och idag hörde hon av sig, det var tydligen värre än man först trott, men hon känner sig bättre och det var bra. Jag satt uppe alldeles för länge i natt och spelade Assassin’s Creed: Origins och innan jobbet spelade jag ut det och avinstallerade det, det var i rättan tid eftersom Far Cry 5 släpps i natt. Jag hann till och med städa efter mitt slarv jag i helgen, det är märkligt att jag sköter hushållet på vardagarna och så fort det blir helg så släpper jag allt.

Efter att ha rensat diskbänken och plockat undan gick jag till jobbet, solen sken visserligen med det var kallt. Efter gårdagens värmerekord så är allt kallt igen. Haha! På jobbet nåddes jag av nyheten att Jerry Williams har avlidigt, jag började tänka på textraden ”När det stora vemodet rullar in” i hans låt ”Vintersaga” Vila i frid. ♥ Efter att ha jobbat klart drog jag hem lika fort som en farbror med hålfotsinlägg, bara för att hinna spela lite Far Cry 5. Tack för att du besöker mig. 


- Nu är jag klar med Assassins’s Creed: Origins


- Började dagen med hostmedicin och en kopp te

 - Måndags-handlar som vanligt


- Blå himmel, snö, träd och en skugga. Fråga mig inte varför


- Inte ett endaste moln på himlen - men kallt


- Älskade sol


- Upp-och-nervänt trafikljus i natten

2 kommentarer:

  1. Hoppas din mamma blir bra snart o får komma hem igen.
    Själv missa jag solen idag eftersom jag behövde sova eftersom jag jobbar inatt.. Sen ska jag iväg och handla efter jobbet o sen ha ett telefon möte o sen får jag lägga mig o sova imorgon på dagen för att jobba ännu en natt... ;)
    Kram

    SvaraRadera