söndag 4 mars 2018

Tänker på dig

Den 23 februari träffade jag min vän Melinda på krogen och med sig hade hon den vackraste tjej jag sett, hon satt där och drack Pepsi, jag som är nykterist tyckte det var kul att se någon nykter på krogen. Vi pratade i tre timmar och för mig gick tiden på tok för fort, när krogen stängde fick jag en kram av henne och vi skiljdes åt. Jag gick in på en pizzeria för att käka, men mina tankar var någon annanstans. Hon hade verkligen fått mig ur balans.

Efter att fått i mig lite mat så gick jag hem och la mig - det gick inget vidare. Plötsligt plingar det till i telefonen, jag hade fått en vänförfrågan på Facebook - av tjejen på krogen. Med något svettiga händer accepterade jag hennes vänförfrågan. Vi började skriva till varandra och det slutade med att hon kom hem till mig. Just där och då var jag världens lyckligaste kille, jag hade världens vackraste och klokaste tjej hos mig. Vi pratade en stund och sen började vi att mysa. Det stannade faktiskt där vilket gjorde mig glad.

I måndags skrev vi till varandra igen, men något blev så fel. 

Två dagar senare beslutade jag mig för att  gå vidare, att försöka glömma henne. Allt var så skört och ovissheten var värst. Men hur skulle jag kunna glömma när mitt liv plötsligt blivit tomt? Hennes kvarglömda jeansjacka hängde i hallen och jackan var som ett öppet sår som aldrig ville läka på mig. Varje kväll när jag kom hem hängde jackan där och det blev bara jobbigare och jobbigare.

I dag gick det inte längre. Jag kunde inte kämpa emot mitt blödande hjärta. Så jag skrev till henne, jag kunde inte låta bli trots att jag försökte stänga av mobilen. Några timmar senare fick jag svar från henne och jag fick ett väldigt bra svar och en förklaring. Vad som händer nu får faktiskt framtiden utvisa.

4 kommentarer: