fredag 13 april 2018

Fredagen den trettonde april 2018

Jag vaknade upp tidigt i morse utav en otroligt trevlig överaskning, sendrag i vadmuskeln fick all min uppmärksamhet och fy farao vad ont jag fick. Bra start på fredagen den trettonde - not! Efter tortyren i vaden så drog jag ner på stan för att spela mobilspelet Pokémon Go, ett spel som jag börjar tröttna på nu, men fördelen är att jag kommer ut och går.

På stan satt faluborna och njöt av solen och jag var inte sämre själv, vilket underbart vårväder och vinden var inte så där jäkla kall som den varit den senaste tiden. Sen tträffade jag på en kille som heter David och vi slank in på ett kafé där jag tog en kopp te. Sen var det vara att gå hem och hoppa i mina arbetskläder, det känndes tråkigt att hänga på sig en tjock vinterjacka nör solen var som varmast, men eftersom jag skulle sluta klockan 04 så fick den följa med. Det är bra märkligt hur fort man glömmer bort att man använde långkalsonger nyligen, jag önskar att jag kunde pausa tiden lite och njuta av våren innan den sätter fart.

På jobbet hann jag inte köra länge innan solen tog farväl och bytte plats med stjärnorna, mörkret gjorde sig bekväm med natten samtidigt som jag myste i min Scania. Tack för att du besöker mig. ♥

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Vem som helst blues


- Blomma


- En kopp te


- Statyn Gycklaren i solljus


- Vattennivån har ökat något


- Ferrari och Lambo-dödaren gled omkring på stan. Kärlek


- Falun bjöd på vackert väder


- En kopp te


- Jag köpte en majblomma


- Idag började man sopa upp gruset i Falun. Underbart vårtecken

6 kommentarer:

 1. Sendrag! Åldern börjar ta ut sin rätt ;) /jimpan

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder du är kanon att fota duktig du kram😉❤❤❤❤❤

  SvaraRadera
 3. Lilla blomman är en scilla. Sen stoppa i dej magnesium så minskar nog sendragen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Scilla? Tack så mycket :)
   Magnesium? Tack förmtipset :D

   Radera