torsdag 12 april 2018

Torsdagen den tolfte april 2018

Jag steg upp och satte på Winnerbäcks låt ”Vem som helst blues” på repeat, den förbannade låten har snurrat på repeat i över en veckas tid nu. Haha! Inte blir det bättre av att jag snart kan hela texten utantill. Samtidigt som Winnerbäck spelade sin låt i mina öron så fixade jag lite småfel som uppstått i dom bilder som du ser högst upp i bloggen, när jag såg bilden på Route 66 så var jag bara tvungen att använda mig av den. Det har gått sex månader sedan jag kom hem från min resa längs med hela Route 66, jag drömmer dagligen om att få göra om den resan en gång till.

Sen var det bara att gå till jobbet och varje dag så kollar jag efter tussilago där jag vet att dom brukar dyka upp, glädjen när  jag ser en ensam tussilago stå där och frysa var helt jäkla underbar. Tussilagon stod bara där som en kämpe som trotsat kylan och bara skulle existera i det kyliga klimatet. Som om det inte var nog med glädje så kom chefen och mötte upp mig på jobbet, en kund har ringt chefen och gett mig en massa beröm och chefen gav mig två biobiljetter - igen. Det är det här som jag brinner för, att få folk glada, det gör att jag får bränsle till att orka fortsätta med det som jag gör. Det är inte biobiljetterna som jag är ute efter utan känslan att någon gillar det jag gör, jag var så klart euforisk under resten av kvällen. Jag smålog lite åt chefens ord: ”Du börjar bli dyr nu”, jag håller tydligen på att tömma hans lager av biobiljetter. Haha!

Sen blev det att äta en brunch och ge sig ut till min Scania, äntligen fick jag börja rulla på våra vägar igen, två dagars ledighet höll på att ta kål på mig. Från min Scania såg jag människor som joggade, människor som njöt av solen och man kunde nästan ta på folks förväntningar om en bra sommar. Vårens första mopeder, på bakhjulen, med en balans som jag känner att jag har med livet just nu. Det gör mig fnittrig som en tonårstjej när jag tänker på att våren knappt har börjat. Tack för att du besöker mig. 

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Vem som helst blues

Att vi var två personer
Inte vilka som helst
Jag visste inte ens att dom känslorna fanns
Nu kräver jag att dom känns hela tiden
För vem som helst
Ge mig nånting mot rastlösheten
Vad som helst
Text: Lars Winnerbäck


- Börjar alltid dagen med några koppar te


- Det är så rogivande att dricka te och fixa med bilder i Photoshop


- Min vän Lena tipsade om den här boken. Så jag beställde ett ex


- Dags att handla - igen


- Så himla vacker tak-smyckning 


- Det droppar och rinner


- Årets första tussilago 


- Fick biobiljetter - igen

2 kommentarer: