lördag 7 april 2018

Lördagen den sjunde april 2018

Idag när jag vaknade upp så hade jag feber och jag kunde simma omkring i mitt eget svett i sängen, så jag gick upp och fyllde mig med Alvedon och Ipren och gick och sov en stund. Det var inte bara feber som jag vaknade upp till idag, det är idag ett år sedan som den hemska terrorattacken i Stockholm ägde rum. Vila ifrid. 

Jag drog ner till en av stans pizzerior för att få i mig mer grönsaker i min februga kropp, det blev en stor kycklingsallad. Väl hemma igen så kolla tittade jag på filmen om Lars Winnerbäck - igen. Nu har jag sett den två gånger och det är märkligt hur jag känner igen mig i hans texter och även om vissa av er tycker att jag skriver bra (Tack Daniel & Håkan) så känner jag mig alltid begränsad, att jag inte får ur mig dom tankarna som jag tänker eller dom känslorna som jag har. Hela dagen har jag lyssnat på Lars Winnerbäcks låt ”Ett slags liv”, en låt vars text är otroligt tuff att lyssna på, men jag älskar den.

På kvällen var det dags att dra till jobbet och med mig hade jag låten ”Ett slags liv” i lurarna - på repeat. Om jag känner mig själv så kommer den stå på repeat i en vecka, jag befinner mig i något slags vemod just nu. Även om jag aldrig tidigare mått så här bra eller varit så här glad som jag är nu, så saknar jag en kvinna vid min sida, men det känns som jag aldrig kommer att hitta någon och jag är rädd att mitt bäst-före-datum börjar närma sig.

För var hittar jag en kvinna som inte dricker så mycket alkohol, som väljer att vara med mig en fredag-kväll istället för krogen och som vill resa jorden runt med mig? En kvinna som inte vill ha en bad boy eller fuck boy. En kvinna som pratar känslor och som det går att prata om framtiden med. Jag har inte gett upp, hon finns där ute, men hon kommer aldrig hitta mig. Tack för att du besöker mig. 

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Ett slags liv

Häll upp mer av det röda
Och säg att du vill ha mig
Jag är lite rädd
Att andra män ska komma hit och ta dig 
Och jag är rädd att du mår bra nu
Att allt det onda har gått över
Jag är rädd att jag står kvar på samma punkt
Utan nåt som jag behöver
Text: Lars Winnerbäck


- Bästa film jag sett på länge. 5 av 5 vargar


- Kycklingsallad gjorde susen


- Lika dystert som en tisdag i oktober


- Äntligen fick jag jobba natthelg


- Nu är mästerkocken igång igen. Haha!


- Rast vid en skog någonstans


- En amerikansk lastbil i natten


- Min drömbil sedan 2007


- Tog en promenad i natten, jag behövde rensa skallen


- Tack

2 kommentarer:

  1. Du kommer att hitta henne men du vet när man minst anar de så är hon framför dig! Och bäst-före?! Jag vet folk som är äldre än dig som har hittat nya partners! Så nja, tveksam på att de är nära för dig vännen! Massa kramar till dig

    SvaraRadera