lördag 7 april 2018

Fredagen den sjätte april 2018

Vaknade tidigt och gick upp för att spela lite Far Cry 5. Vid elva mötte jag upp Jonas och Michaela utanför en av stans kinarestauranger och vi satt i nästan två timmar och snackade om musik och annat skoj, Jonas är basist i gruppen Follow the Cipher och dom släpper sitt första album i mitten på maj och dom två låtar som finns på Spotify är riktigt jäkla bra - trots att det är metal. Efter lunchen med världens vackraste par så drog jag till min frisörsalong 90-grader, där fick jag lite av mitt hår avlägsnat för en nätt summa pengar. 

När jag ändå befann mig på stan så ryckte det i klädtarmen, så det var bara att dra till H&M, hittade några vita t-shirts samt en rosa Madonna-t-shirt som jag köpte. På Ur & Penn hittade jag ett vackert armbandsur med läderarmband som också fick följa med hem.

På Clas Ohlson hittade jag en blåtandshögtalare som jag köpte, saknar att kunna ligga i sängen och lyssna på musik. Att jag skulle spara mina skattepengar gick ju inget vidare. Haha! På kvällen drog jag ner till en av stans krogar för att möta upp min syster, på krogen spelade bandet Pumpbolaget och jag har aldrig sett eller hört Pumpbolaget tidigare, men det var nog det sämsta jag hört - uselt! Sen träffade jag på Jonas, Michaela och Alex och vi drog till puben Kings Arms i stället. Tack för att du besöker mig. 

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Vem som helst blues


- Far Cry 5 kan vara snyggt ibland


- Påskriset får vara kvar


- På väg för att träffa Jonas och Michaela


- Grått och trist


- Jättegod mat till lunch


- Min frisör Linda bjöd på te


- Älskar H&M


- Framsida. Jag älskar Madonna


- Baksida


- Solen dök upp lagomt på eftermiddagen


- Nytt arbandsur i läder - snyggt


- Nu kan jag lyssna på musik i sovrummet


- Pumpbolaget suger


- Krogen hade en intresant skylt. Jag har åkt hela 66:an

2 kommentarer:

  1. Hmm..vi hade pumpbolaget på våra personalfester förr...men det var kanske före din tid?Och att som ungdom inte ha varit i Bjurs på midsommardagen och haft lera upp till knäna och diggat till pumpbolaget...skandal!

    SvaraRadera