lördag 21 april 2018

Lördagen den tjugoförsta april 2018

Jag drog ut vid lunch för att fota lite, jag älskar att fota och våren är underbar när det kommer till att fota. Naturens enorma förvandling under våren är ju helt magisk, alla vårblommor som dyker upp vid den här tiden på året gör mig knäsvag. Idag hittade jag årets första vitsippa och jag känner att tiden går för fort, för bara några veckor sedan befann vi oss i vintern. Jag önskar att jag inte tog våren och solen för givet, jag måste försöka vakna, leva i nudt och njuta varje dag.

På eftermiddagen mötte jag upp Anna på stan och vi tog en långpromenad, vi gick bort till Jungfruberget och skogen som växer här är min favoritplats i Falun. Här kan jag vandra två mil under sommarhalvåret, det visade sig att Anna haft hästar här och att hon kände till skogen väl. Anna och jag pratade konstant om allt möjligt och hon är en underbar tjej. Sen gick vi hem till mig och vi kollade på film och på kvällen drog vi bort till Basta som är en italiensk restaurang och vi hade det jättemysigt. Det känns som att vi kan prata om allt, både Anna och jag har med oss ett tungt bagage från tidigare förhållanden och vi pratade mycket om trygghet.

Efter att ha ätit en otroligt god middag, jag åt italienska köttbullar och jag bytte bort pastan mot stekt svamp med en massa ost, så tog vi en promenad runt stan. Ju mer jag umgås med Anna, ju bättre känns det. Jag känner att jag kan lita på henne och jag känner mig trygg med henne. Efter vår mysiga promenad så drog vi bort till bion och såg filmen Tomb Raider. Det blev en otroligt lyckad kväll och jag känner mig otroligt glad att jag fick tillbringa den med Anna. Tack för att du besöker mig. 


- Naket


- Den vackra statyn Snöklockan i Falu centrum


- Vårflod


- Vackert brunnslock 


- Konst-igt konstverk


- Årets första vitsippa dök upp idag


- Restaurang Basta i Falun


- Otroligt god mat på Basta


- Anna och jag såg Tomb Raider

4 kommentarer:

  1. Så glad att höra att de gick bra igår kväll! Har nästan längtat efter att höra hur de har gått för dig! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är så glad att du stöttar mig i det här :)

      Radera