måndag 16 april 2018

Måndagen den sextonde april 2018

Jag steg upp tidigt idag för att få umgås med min älskade sol, jag tog en promenad bort till jobbet trots att jag var ledig idag, på jobbet sökte jag upp killen som har hand om våra arbetskläder och jag passade på att beställa lite nya kläder. Sen skyndade jag mig ner på stan för att möta upp Anna utanför en av stans restauranger, hon gav mig världens kram och jag känner något för den här tjejen. Vi käkade en lång stund och vid ett tillfälle höll vi varndra i händerna, ska jag vara ärlig känns det jäkligt bra just nu.

I hennes sällskap kan jag vara mig själv och jag känner mig trygg, hon är lugn och det gör mig lugn. Det visade sig att vi båda har gått på samma skola, en skola som jag avskyr, jag blev mobbad i högstadiet för att jag inte drack alkohol. Efter maten följde jag med henne till hennes jobb och jag fick samma härliga kram när vi skiljdes åt, kort där efter så skickade jag iväg ett sms med texten ”Jag saknar dig”, tillbaka kom en glad smiley. På lördag ska vi gå på bio är det tänkt och jag längtar till lördagen.

Eftersom jag inte hade några planer på eftermiddagen så drog jag iväg på en långpromenad, på stan mötte jag några Pokémon Go-spelare som jag slog sällskap med. Sen hamnade jag på min favorit-krog, The Kings Arms, och där tog jag en kopp te och snackade lite skit med M som jobbar där. Sen drog jag ut i kvällsolen för att fota lite, men det började bli kallt så jag drog hem och kollade på film hela kvällen lång. Tack för att du besöker mig. ♥


- Blomma i solljus


- Så himla fina


- Älskade skogen


- Inom en vecka kan jag äntligen börja åka inlines


- Blomma


- Kvällsol över Falun


- Det blev en otroligt fin kväll i Falun


- En mörk brusande fors (Lars Winnerbäck)

2 kommentarer: