onsdag 18 april 2018

Onsdagen den artonde april 2018

Jag tatuerade mig igår och enligt skötselrådet så ska plasten sitta kvar första natten och när man tar av plasten är det viktigt att man sover i rena sängkläder dom följande nätterna eftersom tatueringar är ett sår. Så jag steg upp strax före sju för att tvätta mina sängkläder och sen drog jag bort till Apoteket för att köpa parfymfri tvål, jag köpte salva på Apoteket igår men glömde den parfymfria tvålen - så klart.

Ute var det jätte-tråkigt väder och jag vet inte varför jag känner mig så nere så fort solen är borta, det är något vemod över det hela bara. Kanske är det något från barndomen, från skoltiden eller så är det bara tandläkarväder. Väl hemma igen så började jag må illa, om det har med att jag tatuerade mig igår låter jag vara osagt, igår åkte jag på den typiska frossan som man kan få efter att ha låtit tatuera sig. Jag valde att gå och sova en stund - och det hjälpte. Jag kände mig mycket piggare efteråt.

Utomhus hade det dåliga vädret blivit strålande solsken och strålande var också mitt humör. Den här veckan jobbar jag bara tre dagar och det är ju rätt skönt för en latmask, även om jag älskar mitt jobb så är det skönt att vara ledig ibland. Jag har ju jobbat hela helgen så visst har jag väl gjort mig förtjänt av lite ledighet? På jobbet var det sig likt, men när jag hoppade in i min Scania så kunde jag se några tårar spolarvätska rinna ner från strålkastarna, hon blev nog lite rörd över min Scania-tatuering. Haha! Tack för att du besöker mig. 

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Vem som helst blues


- Ständigt denna tvättstuga


- Idag fick jag äntligen plocka bort plasten


- Himlen är tråkigt grå


- Ett träd, en vattenpöl och några Converse


- Det är ett jäkla kladdande med salva just nu - drygt


- Åh! Jag blir så glad över dessa maskiner. Ett säkert vårtecken


- Nu är det vi på riktigt. Haha!

2 kommentarer: