torsdag 19 april 2018

Torsdagen den nittonde april 2018

När jag kom hem från jobbet i natt så var jag så trött att jag gick och la mig på en gång, det är inte ofta det händer eftersom jag behöver varva ner när jag kommer hem. Eftersom jag la mig tidigt så vaknade jag tidigt och jag satte igång med att betala mina räkningar och sen slökollade jag på några filmer innan det var dags att gå till jobbet, jag har nu bara två dagar kvar att jobba innan jag får en ledig helg.

På lördagkväll ska jag och Anna gå ut och äta och sen ska vi gå på bio, vi ska se filmen Tomb Raider. Jag har tänkt en hel del på Anna dom här dagarna - på gott och ont. När jag är med Anna så känns det tryggt, härligt och underbart. Men så fort vi inte har setts på ett par dagar kommer osäkerheten fram hos mig, jag tänker för mycket, jag ältar och jag analyserar. Mina tankar skrämmer mig. Vågar jag det här? Vill jag det här? Mitt uppe i allt så saknar jag henne. Om det blir något mellan oss, skulle det funka? Jag har en massa skit i mitt bagage som jag inte vill ta med mig, ett bagage som jag vill lämna bakom mig. Jag tror att jag måste boka tid hos en terapeut eller psykolog rörande dom här frågorna, för jag kan nog inte lösa det här själv. Många tankar just nu.

Något som är jäkligt drygt är att jag kladdar ner allt i min väg, mina två dagar gamla tatueringar kräver salvan för ömma barnrumpor och det är ett jäfla kladdande. Sängkläder, tröjor, jackor, arbetskläder, stolar, fotöljer, soffor, dörrkarmar och köksredskap har alla spår efter min framfart. Så här kladdigt ska det vara innan tatueringarna läkt och det kan ta allt från en till tre veckor, en till tre veckors helvete eftersom jag avskyr kladd. Men är man dum så är man. Haha! Tack för att du besöker mig. 

Dagens bästa låt: Angus & Julia Stone - Living on a rainbow


- Betala räkningar är skit-tråkigt


- En riktigt bra film (5 av 5 vargar)


- Det sopas för fullt på Faluns gator


- Vilken otroligt vacker kväll det blev


- Mil efter mil i natten


- Bara en jäkla massa kladd just nu

2 kommentarer:

 1. Jag tror du kommer fixa de, man är alltid lika tveksam när man dejtar men sen när man väl kommer till att man har ett förhållande så blir de även att man pratar mer om känslorna! Kramar o håller tummarna o tårna för dig ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord Maria.
   Jag hoppas att jag fixar det :)

   Radera