söndag 8 april 2018

Söndagen den åttonde april 2018

Jag vaknade riktigt tidigt idag och det första jag fick göra var att ta en skvätt hostmedicin, slemet i halsen hade tagit över både hals och lungor. När sjutton ska jag bli kvitt hostan och slemmet? Vissa dagar märker jag ingenting och andra dagar är det stopp, får nästan panik när jag rosslar och inte får upp skiten. Nog om mina tråkiga sjukdomar nu. Haha! Jag slog mig ner tillsammans med en kopp te, Photoshop och Lars Winnerbäck i lurarna, letade fram ett två år gammalt foto på mig från operahuset i Sydney och jag gjorde om den till en blogg-banner. Vad tycker du om den? 

På eftermiddagen drog jag till jobbet för att hämta ut min Scania, vi körde knapp tio mil i kväll. Jag är fortfarande inne i en period där jag älskar mitt jobb, i natt ville jag inte ens gå hem. Haha! Jag får jobba sena kvällar och nätter nu och det är det bästa jobb som jag haft. Jag ska jobba hela den här helgen och på måndag, men på tisdag och onsdag är jag i alla fall ledig och då ska jag hinna med mycket. 

På tisdag ska jag luncha med Anna, jag ska tvätta på eftermiddagen och på kvällen ska jag se den romantiska filmen Midnight Sun på bio. Om mina vänner Putte och Robin kommer loss från fruar och barn så blir det middag istället och då går jag på bio på onsdag kväll.

På tal om Putte så är han fotograf och på onsdag har jag bokat en tid hos honom och hans fotostudio, jag har tappat några kilon och jag vill fixa några bra foton som jag tänkte ha till min bloggbaner. Bannern är den stora bilden högst upp på bloggen. Om det inte blev någon bio på tisdagen så kommer jag gå efter fotograferingen.

Att Lars Winnerbäck inspirerar mig just nu märks tydligt, i natt skrev jag poesi om mitt jobb. Haha! Stackars ni som läser det här. Jag borde ha en varningstext på bloggen. Varning! Kan innehålla spår av dårskap! Så där, säg nu inte att jag inte varnade er. Haha! Tack för att du besöker mig. 

När jag ger mig ut i natten.
Vägarnas brus gör mig lugn.
En stunds vila för den rastlösa själen.
I mörkret, kravlösa mil efter mil.
När jag ger mig ut på vägarna.
Utan mål i livet.

Dagens bästa låt: Lars Winnerbäck - Järnvägsspår


- Tvättstugan väntar på tisdag. Ständigt dennna tvättstuga!


- En morgon tillsamans med en kopp te och Winnerbäck


- Letar efter tussilago varje dag nu- Jag älskar min sjutton månader gamla Scania


- Om man skulle skada sig lite så man fick använda Scaniaplåster


- Tvättade Scanian

6 kommentarer:

 1. Om du nu skulle vara en dåre så är du en av dom bästa dårarna som finns vännen! Men krya på dig nu o tror att de är en ihållande förkylning du har åkt på för de är samma för mig.. Så inatt fick jag inte jobba så vi får se när jag kan jobba igen.. Men mer tid att plugga teorin..
  Kram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra dårar är dom bästa dårarna alltså? :D
   Krya på dig och lycka till med teorin nu :D
   KRAMAR!

   Radera
  2. Självklart!
   Tack o nu har jag laddat ner en hel del appar så jag kan plugga...
   Kramar

   Radera
 2. Lycka till med tvätten! Jag förlorade mitt goda humör i går kväll pga tvättstugan! När jag kommer ner och tror jag ska hämta torr tvätt så ligger den nerriven i en av korgvagnarna! Å en kärring håller på med sin tvätt! Jag undrar vad 17! -Jo, det var allt hennes tvättid från 19! Så jag borde ha tagit reda på min tvätt, flinar hon. Går o kollar bokningen igen. Jodå den 8e kl 19 sitter min "klump"!(var tomt före mej så jag började lite tidigare så jag hade tvättat till 19) -Oj, då har jag gjort en liten miss! Du kan ju torka efter mej! Nej, nått j-vla nattpass hade jag inte lust med! Knölar ner min fuktiga skrynkliga tvätt i korgen o drämmer igen dörren o knatar hem i regnet! Förbannad så det räckte o blev över hängde jag tvätt överallt hemma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men fy fan. Vilken pissdag Kerstin :(
   Nu lider jag med dig :(
   Sen regn på det också. :(
   Hoppas tvätten har torkat nu. Kram

   Radera