söndag 6 maj 2018

Söndagen den sjätte maj 2018

Hej. ♥
Anna tillbringade hela helgen hos mig och det har påpekats att det inte duger med ett täcke, så idag for vi iväg till IKEA i Borlänge för att köpa ett täcke och en hög kudde, jag har bara platta och tunna kuddar och det passar sig inte. Det var ganska lugnt på IKEA och vi gick omkring en stund och glodde på sommarens nyheter, jag såg balkongmöbler och ett köksbord som jag vill ha, jag köpte dock inte något av dessa möbler eftersom jag försöker spara pengar.

På tal om pengar så är det tänkt att jag ska åka till Miami i oktober, men jag kommer förmodligen avboka den resan och dra till Grekland istället. Jag vill besöka Kos igen, jag var på Kos i augusti 1997, samtidigt som Lady Diana omkom i Paris. Det skulle vara kul att få nya minnen från den staden. Ja, så får det nog bli.

Efter Annas och mitt IKEA-besök i Borlänge så åkte vi hem till Falun igen och här tvättade vi Annas bil så den blev ren och fräch, väl hemma packade vi upp prylarna från IKEA och sen tog vi en promenad i Falu Stadspark. Det var så homla skönt väder och jag får både krupp och ADHD av att sitta inne i lägenheten. Sen var Anna tvungen att dra hem till sina hästar. Jag gick iväg på en promenad i det underbara vädret, jag är så jäkla glad över att solen och värmen har hittat hit. Jag var ute och gick så pass länge att solen hann gå ner och jag älskar att fota när solen gått ner eftersom man får bäst bilder då. Hade du en bra helg? Tack för att du besöker mig. ♥


- IKEA i Borlänge


- Det blev kyckling, grönsaker och bea (LCHF)


- Gula blommor


- Gärdsgård och sol


- Solnedgång och grön björk


- En vacker kväll i Falun


- Fotad efter solnedgången och det märks på färgerna

5 kommentarer: