tisdag 31 juli 2018

Tisdagen den trettioförsta juli 2018

Det är dags att ta adjö av juli, en månad som jag aldrig kommer att glömma. En månad med temperaturer över 30° och jag har verkligen njutit av varje sekund, jag har haft 28° i sovrummet under dessa dagar och jag har sovit som ett barn. Att jag älskar värme är en underdrift. Idag hann jag spela lite Grand Theft Auto V: Online tillsammans innan jobbet, jag beställde en ny DJ, Tale of Us, till min nattklubb.

Sen drog jag ut och spelade mobilspelet Pokémon Go, sen fanns det ingen återvändå, jobbet kallade. På min atbetsplats har några av kollegorna kommit tillbaka efter att ha haft fyra veckors semester, det känns sjukt overkligt att dom varit borta i fyra veckor redan. För mig så känns det bara bra att dom kommer tillbaka, jag har ju jobbat hela sommaren och jag har semester först i januari, nu har mina kollegor en lång höst och vinter framför sig, det har inte jag. 

Visst har det varit lite jobbigt att jobba när sommaren har varit så underbar, men jag har ändå hunnit varit ute och tagit vara på sommaren. Jag tycker att det bara finns fördelar med att ha semester under vintern, jag har ju något att se fram emot och jag slipper fem veckor av den vidriga vintern. Tack för att du besöker mig. 


- Underbara värme


- Fin


- Jag tog en promenad innan jobbet


- Gula blommor


- Röda blommor


- Vita blommor


- Solros


- Vissna blommor


- Rosa blommor

2 kommentarer: