torsdag 5 juli 2018

Torsdagen den femte juli 2018

Igår kväll bestämde jag mig för att fixa en ny bloggbanner, den stora bilden högst upp på bloggen med andra ord. Jag använder en gammal version av programmet Photoshop och det trilskas ibland, mellan alla svordommar drack jag lite te och till slut så blev jag ganska så nöjd. Den Miami Vice-inspirerade loggan som jag har haft i flera år blev utbytt mot en logga med skrivstil. Vi får väl se hur länge den nya bannern får vara kvar. Idag hann jag spela lite Grand Theft Auto V: Online innan det var dags att rulla iväg till jobbet. 

På tal om jobbet så ska jag jobba hela helgen och jag blir ledig först på måndag, det känns rätt okej att jag ska jobba i helgen, jag behöver bara tänka på min Australien-resa så går det lite enklare. Precis ett dygn efter mitt inlägg om Jan Stenmark så har 2000 personer besökt bloggen, vilket känns både kul och overkligt. Tack för att du besöker mig. ♥


- Ny banner - igen


- Märklig växt


- Gul blomma


- Äppelträd


- Ros


- Denna står på Lugnet i Falun. Konstnär: May Lindholm

2 kommentarer:

  1. Den märkliga växten heter Smällglim och har blommat över på din bild. Om man trycker på " blåsan" så smäller det till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Okej. Tack snälla. Tur jag har mina växt-experter :)

      Radera