torsdag 26 juli 2018

Torsdagen den tjugosjätte juli 2018

Igår besökte jag resebyrån Resia i Falun för att köpa en flygbiljett till Nya Zeeland, men det blev inget köp eftersom priset landade på hutlösa 14 000  kronor. Jag blev något besviken eftersom jag hade räknat med ett pris runt 12 000 kronor och det här gjorde att jag tappade lusten på att resa. Nu får jag helt enkelt kolla efter billigare resor på nätet och det känns surt efterdom jag ville köpa biljetten på en resebyrå.

Idag när jag vaknade luktade det brandrök i hela lägenheten - igen. Den här gången verkar brandröken komma från södra Dalarna, det brinner för fullt runt omkring Dalarna och det känns lite läskigt att vara omringad av stora skogsbränder, det är utfördat eldningsförbud i hela Dalarna nu. På jobbet gnälls det på sommaren och jag kan inte förstår hur man har mage att gnälla på värmen, njut istället nu när vi har fått en underbar sommar jäkla gnällspikar. Tack för att du besöker mig. ♥


- Jag besökte Överskottsbolaget


- Handlade billigt tvättmedel


- En kurbitsmålad buss med dalahästar


- Märklig blomma 


- Fin vindflöjel


- Kopparbergs kyrka


- Det är tydligen varmt ute


- Underbara värme

4 kommentarer:

 1. Gud vad bortskämd du är...:) 12 eller 14 för att åka runt jorden, spelar det någon roll? Skillnad om det varit en sketen charter för nån tusenlapp. Kram på dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blrtskämd? Hur? Jag tycker att två tusen ör mycket pengar.
   Kram

   Radera
 2. Bra du är rädd om slantarna kram😉👍❤

  SvaraRadera