fredag 31 augusti 2018

Fredagen den trettioförsta augusti 2018

Det är den sista augusti och i morgon är september här, vilket känns fruktansvärt deprimerande. Jag hatar att sommaren är över, ordet hata är inte ett tillräckligt starkt ord i det här samanhanget. Trots mitt starka hat mot september och hösten så kommer det hända några trevliga saker under denna månad. Den nionde september är det val och jag hoppas verkligen att det parti som vinner är ett parti som kommer ta tag i sjukvården och fördubbla antalet poliser.

Den tolfte september håller Apple sitt årliga event där man presenterar nya mobiltelefoner, det ryktas om tre stycken nya och jag ska köpa en av dessa. Den 22 september kommer man gå genom Faluns gator med ett pridetåg och jag kommer att vara på plats för att filma, förra året filmade jag när pridetåget stötte på motdemonstrationer och det klippet har setts 74 000 gånger nu.

Den femtonde september blir det bil-och-lastbilsutställning i Falun och på eftermiddagen blir det protest-cortege i form av Cruisingen Stannar. Den tjugofemte september är det matmarknad i Falun, en tillställning som drar massor av folk. September blir en fullspäckad månad. Tack för att du besöker mig. 


- Spelade Grand Theft Auto V: Online idag igen


- Jag fryser konstant utan min värmefläkt


- En lupin trotsar kylan


- Fick en körning till Edsbyn idag


- Gigantisk stol i Edsbyn


- Köket på jobbet är klart - äntligen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar